LML kunststof

bouwen, verbouwen, renovatie, kunststof kozijnen, deuren en rolluiken

contact
Jacob Catsstraat 6
6445 BH Brunssum
mailLML

Kozijnen? Klik op de button van kozijndirect om contact op te nemen!

LML kunststof kozijnen
Als het gaat om kunststof kozijnen, deuren en/of rolluiken, dan maken wij altijd eerst een afspraak met u om alles te komen inmeten.Gaat het om bouwservice, dan maken we een afspraak om een prijsindicatie te kunnen maken.
De procedure is vervolgens dat LML bouwservice bij uw gebleken interesse een offerte zal maken met heldere prijsindicatie. Bij akkoord stuurt u de getekende offerte retour aan LML. Wij gaan dan de bestelling maken en zodra de materialen geleverd zijn, maken we een afspraak met u voor de plaatsing. Er kan van tevoren een schatting gemaakt worden van wat de levertijd zal worden.

Stacks Image 78
Het door LML Kunststof Kozijnen & Bouwservice geleverde glas is KOMO gekeurd en kent een fabrieksgarantie van 10 jaar.
Stacks Image 85
De productie en montage van onze kunststof gevelelementen vindt plaats onder de strengste eisen van de kwaliteitsvoorschriften en adviezen van de Vereniging van Kunststof Gevelelementen (VKG)
Stacks Image 93
De levering van kunststof en aluminium gevelelementen vindt plaats onder toezicht van de Stichting Kwaliteitscentrum Gevelelementen (SKG)

Rolluiken
LML Bouwservice & Kunststof Kozijnen is ook specialist in levering en plaatsing van rolluiken. Wij werken met name met het merk Veka dat wij plaatsen en/of repareren in allerlei maten en kleuren.

ONDERHOUD
Als u de dupe bent geworden van een inbraak of u hebt om de een of andere reden schade opgelopen aan uw woning en/of kozijnen, dan kunt u bij LML Bouwservice terecht. Wij werken samen met verschillende verzekeringskantoren. Wij komen dan bij u langs, nemen alle schade(s) op en regelen alles voor u met de verzekering. Geen gebel en geregel voor u meer; de schade of inbraak is al vervelend genoeg.
U kunt bij spoedgevallen te allen tijde contact met ons opnemen; ook buiten kantooruren.

2,154